• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Frissítés:

Áprilisban megtörtént a Nazarov műtét. Azóta Domi tudja használni a kezét, a nyáladzása megszűnt, nem teszi a lábait keresztbe. Nem sokára megérkezik az állító gépe is. Nagyon sokat javult az állapota. Jelenleg gyógytornászhoz és fejlesztésekre hordják a szülők.

Az édesanya levele:

D

ominik 31. hétre született koraszülött oxigénhiánnyal, csecsemőkori agyi bénulása miatt a központi idegrendszere sérült. Mozgásában súlyosan korlátozott, járni és ülni nem tud. 10 hónapos kora óta hordjuk gyógytornára, Szombathelyre. November óta óvodába jár a szombathelyi Aranyhíd Oktatási és Fejlesztési központba. A fejlesztéséért mindent megtettünk és megteszünk, kerestük, kutattuk a lehetőségeket, így találtunk rá a barcelonai Klinikára és Nazarov professzorra.

Dr. Igor Nazarov professzor műtené Dominiket, ennek a szakterületnek ő legnagyobb specialistája, előzetes konzultációk alapján vállalta a műtétet, erről, rendelkezünk klinikai nyilatkozattal. A műtét az egyetlen esély, amitől Dominik mozgása javulhatna és a későbbiek folyamán járni tudna. Anyagi hátterünk sajnos nem képes fedezni a több mint másfél milliós költségeket. Maga a műtét 3200 Euró, a kiutazás és kinn tartózkodás költségeit is elő kell teremtenünk, valamint időközi kontrollokra is ki kell utaznunk.

Férjem és jómagam le vagyunk százalékolva. Én gyesen vagyok. Havi összes jövedelmünk 120 ezer Ft. Ebből fizetjük az albérletet, ami nem kevés kiadás: havi 50 ezer Forint plusz rezsi és ehhez jön még a megélhetésünk. Férjem időnként alkalmi munkához jut zenészként, ezzel segítve a családunkat.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.