• A gyűjtés lejárt.
  • Összes ölelés8
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Frissítés:

Októberben volt egy életmentő műtéte Dominiknak, mert a shunt kezdett elzárodni. Sajnos még nincs donor. Most jól van, minimálisan erősödött a jobb kamra. Ez kb. 1 évig tudja kielégítő állapotban tartani. Listán maradt továbbra is, csak NT státuszban. Nem merik levenni teljesen a listáról, mert hirtelen változhat az állapota.

Az édesanya levele:

2

016. 09. 22-én világra jött kisfiúnk Dominik. Sajnos az örömünk hamar a feledésbe ment, mert kiderült, hogy súlyos szívrendellenességgel született. 1 naposan életmentő Norwood st.1 műtétet végeztek rajta a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben. Elég nehezen került olyan állapotba, hogy haza lehessen hozni. Hazajövetelünk előtt csináltak neki egy Diagnosztikus Transzkatéteres vizsgálatot amin kiderült, hogy a jobb kamra is nagyon gyenge. 2016 12.09-én hazaengedtek minket a kórházból, de folyamatos kórházi kontrollra kell járnunk. 2017 03.09-én arra döntöttek az orvosaink, hogy szívátültetésre lesz szükségünk. 2 riasztásunk volt már, de sajnos mind a kettőt lemondták. 2017 08. 22-én voltunk az utolsó kontrollon amikor kiderült, hogy ha nem lesz hamarosan donorunk akkor meg kell neki csinálni a következő Glenn műtétet. Várjuk az időpontot. A kezelő orvosunk Dr. Simon Gábor csak annyit mondott, hogy muszáj megcsinálni a Glenn műtétet mert egy visszafordíthatatlan folyamat ha a shunt elzáródik. Nem szeretnénk elveszíteni, mert egy életre való kisfiú.

Gázkazánunk azonban javításra szorul és a garázskaput ki kell cserélnünk mert nagyon huzatos, télen nagyon hideg van. A gyerekek szobája pedig a garázs fölött van. Mivel Dominak szívátültetésre lesz szüksége ezért a szobába új kiságyat, matracot, festéket és egyéb fertőtlenítő szereket kell majd vennünk.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.