• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

O

rvosi műhiba áldozata vagyok, négy gyermekem van, és hasfal nélkül élek.
11 hasi műtét, orvosi műhibák sorozata, 6 éve szenvedek, mert mára nincs megoldása a betegségemnek. Négy gyermekem van, és az alapbetegség miatt tönkrement a gerincem, amely miatt hamarosan tolókocsiba kényszerülök. A betegség műtéti megoldása az volna, ha lábizmot vennének ki, és abból építenének új hasfalat. A dolgot nehezíti, hogy az ötödik műtétnél hálót ültettek be, ami kilökődött, és bár a külsejét eltávolították nagy része még bennem van, komoly gyulladásokat okozva. A betegség miatt előléptetés előtt vesztettem el a munkám, nem sokkal később a család lakását.

Most a gyógyulás lehetősége elérhetetlen távolságra van. Sajnos az összegben a repülőjegy az, ami két főre oda vissza közel egy millió forint. Ezen felül bármilyen segítség jól jöhet hisz a lakhatásunk sincs megoldva, és a betegség miatt már nincs bevételem, az új törvények miatt.”

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.