• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

E

lhunyt nővére súlyos értelmi fogyatékkal élő lányát, Annamáriát neveli Vera szüleivel együtt.

Tavaly a sok eső miatt megsüllyedt a házuk, le kellett bontani két szobát, ehhez kölcsönt kellett igénybevenniük, ami miatt rossz anyagi helyzetbe került a család. A nővér tíz éve meghalt, a lánya 19 éves, önellátásra képtelen. Több fajta gyógyszert szed, melyeket a Tb nem támogat és drágák.

Ezeket mindenképpen be kell szerezni részére, hogy állapota ne romoljon. A gyógyszerek és betegsége mellékhatásaként nem szobatiszta. A család régi automata mosógépe elromlott, kézzel kell mosniuk, a beteg gyermek miatt jelentős mennyiségű ruhanemű és ágynemű gyüllik össze. Verának is van egy egyéves gyermeke, így legnagyobb gondja a családnak a mosási lehetőség hiánya.

Nincs központi fűtésük, kályhában tüzelnek, sokat fagyoskodnak, még tüzelőre sem telik. Jó lenne otthonra a családnak egy bármilyen számítógép, amit közösen használhatnának, hogy több információ eljusson hozzájuk és tudják tartani a kapcsolatot hasonló betegséggel küzdőkkel.

Nagyon sok mindenre lenne még szükségük, bármit örömmel fogadnak legyen az ruhanemű, tartós élelmiszer, használt automata mosógép és számítógép.
Mindenkinek a segítségét nagyon köszönik előre is.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.