• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

E

mili 8 hónapos volt, mikor az édesapja úgy döntött mással szeretne élni az életét és mi ketten a kislányommal magunkra maradtunk. Ekkor az addigi albérletünkből visszakényszerültünk költözni édesanyámék lakásába. Elég nehéz volt számomra a különválás okozta sokkot feldolgozni, de sajnos ettől sokkal nagyobb trauma ért bennünket a nyáron: Emili rákos megbetegedése.

Július 26-án Emili hüvelyéből nagy mennyiségű vér távozott, azonnal bevittük a kórházba, ahol ultrahang alapján megállapították, hogy Emilinek méhnyak daganata van, melyet sajnos a későbbi MR és biopszia is igazolt. Ekkor egy éves volt. Mivel egy nagyon agresszív daganatról van szó, a biopszia eredménye előtt már elkezdték a kemoterápiás kezelését nehogy áttétei legyenek.

Édesapja csupán két alkalommal látogatta meg, de augusztus eleje óta nem is látta, különválásunk óta nem fizeti a Bíróság által megítélt gyerektartás összegét, csak kevesebbet, emiatt a közeljövőben megindítom a keresetet ismét.

Négy nagyon erős 5-5 napos kemoterápiás blokkon vagyunk túl, sajnos egyik sem volt zökkenőmentes. Az első blokk után szepszise volt, a második után tudat vesztéssel járó cukorszint esése, és ekkor a port-a cath- ja is begyulladt, melyet a 3. kemoterápiás blokk előtt műtéti úton el kellett távolítani és a másik oldalra újat helyeztek be. Emellett többször szorult vérkészítményre és trombocitára.

Lassan befejezzük a kórházi kezeléseket, jönnek az ellenőrző vizsgálatok. Emili még jó ideig nem mehet közösségbe, szeretném otthon fejleszteni és elfeledtetni vele a sok rémséget, amit megéltünk. A szobánkat fel kell újítani, a padló nedvesség miatt cserére szorul.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.