• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

E

mma már szerepelt a Tégy Jót! oldalán, de azóta a család talált számára egy hatásos terápiát, mely a Bemer terápia nevet viseli.

A Marosi család szeretett volna egy harmadik babát. Azonban Fanni a nagyobbik lányuk, mivel koraszülött volt, így az édesanya félt, hogy a születendő pici is koraszülött lesz. Sajnos a gyanúja beigazolódott, de ami érte, arra nem számított. Az orvos, aki ultrahangon vizsgálta, kicsinek találta a baba fejét a megszokottól. Gyakrabban ultrahangozták ugyan, de komolyabb vizsgálatot nem végeztek. Aztán egy napon egy másik orvos vizsgálta, aki szinte sokkot kapott attól,amit látott a monitoron. A magzat fejmérete jóval kisebb a kelleténél, nem találta a két agyat összekötö hidat, sőt a kisagyat se látta, valamint gondok lettek az agyvíz elvezetésével is…

A család nagyon kevés pénzből gazdálkodik. A rezsi költségek kifizetése után a megélhetésre 50 ezer forint marad, és ebből kellene a gyermek gyógyszereit finanszírozni, amely minimálisan 16 ezer forint, de volt már példa, hogy 71 ezer forintba kerültek egy hónapban a gyógyszerei.

A BEMER terápiás eszközök gyártója a BEMER International AG. (Liechteinstein) 2000. novemberétől képviselteti magát Magyarországon.
Cégünk, a BEMER Medicintechnika Kft. a gyártó közvetlen magyarországi és 2013 óra kelet-európai képviselete.
A terápiás eszközök a BEMER márkajelű professzionális fizikai-érterápiás és fényterápiás készülékek.
Cégünk fő feladata a BEMER terápia megismertetése, népszerűsítése, oktatás és továbbképzés (kongresszus) szervezése.
Ezen túlmenően biztosítjuk a terápiás eszközöket forgalmazó disztribútori hálózat kiszolgálását. Disztribútoraink képzett BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadók.
Ennek a kinevezésnek a megszerzése komoly szakmai felkészültséget és tudást jelent.

A BEMER csapat munkájával szeretne hozzájárulni a betegségek megelőzéséhez, a beteg emberek gyógyulásához, a fizikai és szellemi képességek növeléséhez.

“Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden más semmi!”

Forrás: http://bemer3000.hu

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.