• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Eszter testvérének levele:

A

testvéremet Dobi Eszternek hívják. 2006 nyarán áramütés érte. Az áramütés következtében súlyos oxigénhiányos állapotba került és lélegeztetőgép segíti a légzését. Az orvosok teljesen lemondtak az Eszter javulásáról. Egy éves kórházi kezelés után úgy döntöttünk, hogy haza szeretnénk hozni. 8 éve itthon ápoljuk szüleimmel. A rengeteg segítségnek, fejlesztésnek köszönhetően Eszter állapota javult, kijött a kómából, és most már ott tartunk, hogy erre jobban tudunk vele kommunikálni, de beszélni még sajnos nem tud. A kommunikációban egy óriási előre lépési lehetőségünk van, mivel idén januárban Magyarországra is beérkezett az úgynevezett „szemegér“, amit néhány héttel ezelőtt ki is próbálhattunk. Ezzel az eszközzel még jobban fejlődne a kommunikációs képessége, és jelezni tudná, ha valami fáj neki, éhes vagy játszani szeretne.

Leírás a termékről: http://kapcsol-at.hu/termekek/keszulek/pceye-go

Erre az eszközre szeretnénk gyűjteni, mivel ennek az ára 700 ezer forint, s ez csak magára az eszközre értendő, a hozzá való programokat külön kell megvásárolni. Egyelőre az állam nem támogatja anyagilag, így saját pénzből szeretnénk megvenni, de a mindennapi fejlesztések, gyógyszerek, eszközök finanszírozása megterhelik a családi kasszát!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.