• A gyűjtés lejárt.
  • Összes ölelés6
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Fanni leukémiás megbetegedése miatt a szobáját fel kell újítani

Frissítés:

Fanni a kezelések idején sokszor hányt és nagyon sokat fogyott, sajnos ez a kezelések befejezése után sem szűnt meg. Nyelőcső vizsgálatkor derült ki, hogy súlyos nyelőcsőszűkülete lett, négyszer volt emiatt nyelőcső tágítása. Kizárólag könnyebb ételeket tud fogyasztani, húst továbbra sem tud enni. Vizsgálat eredményei jók. Tanulmányait továbbra is magántanulóként folytatja.

Az édesanya levele:

K

ovácsné Tisza Judit vagyok, lányom, Kovács Fanni Veronika heveny lymphoblastos leukaemiás megbetegedéssel küzd 2016. október 27-tól.
Debreceni Klinika Gyermekonkológiáján kap kezeléseket és a terápiás szünetek kivételével, állandóan ott tartózkodunk. Kezelések közben rengeteg problémával kellett szembenéznie. Fanninak szondája van, mert kemoterápiák hatása miatt nem tud enni, sokat fogyott. Én éjjel-nappal Fanni mellett vagyok, így nem tudok dolgozni, jelenleg még táppénzt kapok, de hamarosan már csupán ápolási díjra leszek jogosult. Három gyermekem van, egyedül nevelem őket, a legnagyobb már önálló életet él. Középső gyermekem pikkelysömör betegségben szenved.
Saját tulajdonú lakásban lakunk, 25 éves lakáshitellel, amit törleszteni kell. Személygépkocsival nem rendelkezünk, ezért taxit kell igénybe vennünk, mikor a kislányomat kezelésekre viszem, hiszen debreceni lakosok vagyunk. Ha befejeződnek a kezelések, akkor még 2018 végéig mesterségesen legyengítik az immunrendszerét, és naponta kell szednie citosztatikus gyógyszereket és azt fogja követni egy felszabadító vizsgálat. Fanni most hetedik osztályos, állapota miatt magántanuló és az általános iskolát is így fogja befejezni.
Szeretném Fanni szobájában ablakokat kicserélni, a szobát felújítani, kifestetni, hiszen még másfél évig jóformán ott fogja élni az életét, mert közösségbe nem mehet. A betegsége miatt fontos számára a megfelelő higiénia és étrend, a minden nap frissen készített ételek. Mindenképpen szükség van arra, hogy Fanni szobáját rendbe tegyük, ehhez kérünk segítséget, amit előre is köszönünk.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.