2.58% összegyűlt
$25,000.00 donated of $970,000.00 goal
1 adományozó

F

efe 2009. 11. 10-én született, a terhesség 35. hetében. Elhúzódó kitolási szakaszban elakadt és sajnos megfulladt, így újra kellett éleszteni. Az oxigénhiányos állapot eredménye, a súlyos agykárosodás.

Sérült a látás, mozgáskorlátozott, beszélni egyenlőre nem tud, epilepsziával küzdünk. Nagyon kemény és sok fejlesztésen, küzdelmen, orvosi vizsgálatokon és gyógyszeres kezeléseken van túl. Lassan, de fejlődik Fefe, de az izmai feszesek és letapadtak, ezért szükséges a Nazarov féle műtét.

Jelenleg még nem képes önálló életre (nem mozog, nem beszél), de fejleszthető és fejlődik. Sajnos a feszes izmok miatt nagyon sok letapadása van, melyeket 1 műtéttel fel tudnának szabadítani. A műtét Barcelonában lenne, 2014. 03. 04-én, költsége 3200 euro, amit önerőből nem tud az édesanya finanszírozni, a gyermeket egyedül neveli. Külön költség az utazás, szállás, étkezés…

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.