• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Gábor túl van a csontvelőtranszplantáción, perifériás idegek és autonóm idegrendszer rosszindulatú daganata a betegsége

Az édesanya levele:

Ö

t gyermekes családanya vagyok és az egyik fiam nagyon beteg. 2014. 08.05-én derült ki Gábor fiam betegsége, előtte sokat panaszkodott fejfájásra. A Miskolc Megyei Kórház Onko-Haematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályán kezelik azóta is, a betegsége: perifériás idegek és autonóm idegrendszer rosszindulatú daganata, vagyis rossz prognózisú neuroblastoma. Kapott 22 kemoterápiás kezelést, majd felkészítették az autológ csontvelő transzplantációra, ami 2015.03.10-én megtörtént. Sokszor kapott vért, trombocitát, parentális táplálásban részesült.

A kezelések miatt, hogy én végig Gáborkám mellett tartózkodtam és most is vele vagyok, ez a családunkat nagyon megviselte, hiszen a férjemnek munka mellett el kellett látni a négy gyermekünket, akik iskolások. Én ápolási díjat kapok. Kölcsönökből oldottuk meg a legszükségesebb dolgokat, a steril szoba kialakítást, hogy Gábort haza tudjuk vinni. Sajnos, bútorokat már nem tudtunk neki vásárolni, pedig nagy szükség lenne rá, hogy meglegyen gyermekem megfelelő steril szobája, de nem tudjuk ezt már önerőből megoldani. Ehhez kérjük az Önök segítségét, de szívesen fogadunk élelmiszer csomagot, vagy gyermek ruhaneműket is. Még mindig a kórházban vagyunk, de lassan eljön az idő, hogy hazamehetünk. Nehéz anyagi körülmények között élünk, sokszor a férjemmel nekünk alig jut ételre, csak a gyerekek egyenek. Kérem, segítsenek nekünk, hogy meg tudjuk oldani ezt a nagyon nehéz időszakot.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.