59.14% összegyűlt
414 000 Ft donated of 700 000 Ft goal
34 adományozó

Gábor levele:

V

ilágos Gábor vagyok és egy ritka genetikai betegséggel, 1-es típusú SMA-val születtem 1989 júniusában, amit 90 márciusában diagnosztizáltak nálam és a tőlem kicsit több mint két évvel idősebb nővéremnél, Gerdánál is. Mindig is a szüleink ápoltak mindkettőnket, a nap 24 órájában segítségükre szorultunk, ezért sosem tudtak munkát vállalni. Ápolási díjakból, rokkantsági nyugdíjból próbálunk meg boldogulni, illetve a család és barátok segítségével.
Gerda 2016 februárja óta már nincs velünk, egy súlyos vírus fertőzés legyőzte Őt… Azóta Nélküle próbálunk létezni, ami nagyon nehéz, nagyon hiányzik.
Az utóbbi években már a szüleim egészsége is egyre romlik, így az ápolásom és a házunk fenntartása is egyre több nehézséggel jár, ezért mostanra több dolog is felújításra szorulna a ház körül.

A legsürgősebb házunk teraszának és hozzá tartozó rámpának a javítása lenne, amin keresztül ki tudok jutni a házból, mert mállik szét a beton aljzata és a korlátjai is korhadnak és töredeznek, a rámpa pedig túlságosan meredek, de a szobámnak is szüksége lenne egy festésre és padló cserére, hogy tiszta és rendezett legyen az a helység, ahol életem legnagyobb részét töltöm.

Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki ebben segítségünkre lenne!

Szóljon hozzá