• A gyűjtés lejárt.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

A Miskolc Megyei Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ Gyermekonkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs osztályának az alábbi típusú hűtőkre van szüksége, ehhez kérünk segítséget.

  • 2 db 423 l-es fagyasztós NoFrostos
  • 1 db 350 l-es fagyasztó nélküli NoFrostos
  • 2 db 153 l-es fagyasztós NoFrostos antibakteriális
  • 1 db kisebb fagyasztós NoFrostos antibakteriális

Jelenleg a B oldal teljes felújítása van folyamatban, megszépül a három félsteril boksz, a három kórterem, folyosó, kezelők, azaz a teljes osztály. Ehhez kérte segítségünket az osztály, így gyűjtést indítunk.

A nagy hűtőgépek a kezelőkbe szükségesek (B oldal, D oldal, csontvelőtranszplantációs kezelő), a kisebbek három kórterembe.

Kérünk mindenkit, aki tud, támogassa az akciót, hogy be tudjuk szerezni – várhatóan nyolcszázezer forint értékben – a szükséges hűtőgépeket, amelyeket az osztály vezetőségével együtt fogunk megrendelni. Kizárólag olyan hűtőket vásárolunk majd, amelyek megfelelő szakszervizzel rendelkeznek és van hosszabb jótállásuk, mint 1 év. Nálunk mindig alapkövetelmény, hogy begyűjtjük az árajánlatokat és a legmegfelelőbbet választjuk.

Gazdasági társaságok részére az adott támogatásról adóigazolás kiállítására vagyunk jogosultak.

Kérjük, aki tud segítsen!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.