• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

J

ázmin 2014. 07. 29-én született. 10 perces korában epilepsziás rohama volt, mely további problémákat vetett fel. Néhány órás korában kiderült, hogy agyvérzést kapott, valószínűleg a hosszas születés és a háromszor a nyakára tekeredett köldökzsinór miatt. Ekkor a Bókay utcai 1. sz. Gyermekklinika PIC osztályán kezelték. Ezután a Szent Margit kórházban kezelték, ahonnan átszállították az OITI-be, mert befertőződött a subgalealis shunt-je.

7 műtéten esett át, melyeket 8 hónapos koráig végeztek el a Bókay utcában és az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben. Jelenleg stabil az állapota, de értelmileg és fizikailag is le van maradva. Rengeteg fejlesztéssel, törődéssel és szeretettel igyekszem javítani az életminőségén, de sajnos a neki szükséges fejlesztések rengeteg pénzbe kerülnek, melyek árát már nem tudok előteremteni.

Köszönöm Mindenkinek, aki segítséget nyújt gyermekem gyógyulásához.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.