• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Történet:

Juditkát egy napon iskola után egyenesen nagymamájához vitte az édesanyja. Az ok: a házban, ahol élnek lekapcsolták a villanyt is és a gázt is. A család havi 34 000 Ft-ból él, ebből kell gazdálkodni, döntenie: kifizetik a rezsit, és ennivalóra már nem jut, vagy élelemre költ, s ezzel kockáztatják az összkonfortos lakás által nyújtott biztonságot. Egy anya természetes, hogy amellett dönt, hogy a gyermekének meglegyen a szükséges ennivaló…

Választaniuk kellett: vagy elhagyják az elmaradott házat, vagy kifizetik az adósságot, s a visszakapcsolások díjait. Azonban, mivel utóbbi nem egyszerű, így a költözés mellett döntöttek.

Ám sajnos eddig nem találtak olyan kiadó albérletet, ahol ne kértek volna kauciót. Juditka viszont egyre kétségbeesettebb… Mindennap sírva megy iskolába, hiszen nem tudja, mi lesz azután, ha kijön az iskola épületéből.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.