• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Lacika Burkitt lymphomás megbetegedése miatt kemoterápiás kezelésben részesül

Az édesapa levele:

2

015. december 02-án kezdődtek kisfiunknál a vizsgálatok, először Egerben, majd Miskolcon, ekkor derült ki, hogy mi is okozza a problémákat. Rosszindulatú, daganatos betegséggel küzd, a betegsége pontos diagnózisa: Burkitt Lymphoma.

2015. január 04-től a Miskolci Onko-haematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztályon kezelik, én folyamatosan mellette vagyok, részemre folyamatban van az ápolási díj megigénylése.

Minden tartalékunkat feléltük, családi segítséggel próbálunk talpon maradni. Lacika szobáját fel kell újítani, a lakásban tisztítófestést kell elvégezni, hogy legyengített immunrendszeréhez megteremtsük a megfelelő otthoni higiénés körülményeket. Eleinte úgy gondoltuk, hogy saját erőből sikerül megoldani mindezeket, de mára rájöttünk, hogy ez nem működik.

Próbálunk Lacikának mindent megadni, sajnos sokszor rossz az étvágya, vagy pont az ellenkezője történik, a szteroidok miatt kívánós, de válogat, mert nem ízlenek a kedvenc ételei, mivel az ízérzékelését a gyógyszerek megváltoztatják. A férjem dolgozik, ennek ellenére minden nap, munka után látogatja Lacikát, mert ő ezt nagyon igényli, ami szintén sokba kerül, hiszen 120 kilométer az út oda-vissza. Lacika biotermékeket fogyaszt és sok gyümölcsöt, vegyszer és tartósítószermentes termékeket, ami nagyon sokba kerül.

Bármilyen támogatást köszönettel fogadunk

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.