20.84% összegyűlt
416 863 Ft donated of 2 000 000 Ft goal
70 adományozó

L

acika 35. hétre, 2016. augusztus 26-án született ikerbabaként. Ikertestvére, Ádám halva született. Lacikát 10 percig kellett újra éleszteni. Teljes szervi leállása volt, agy, vese, máj, bél, gyomor, tüdő vérzése, oxigénhiánnyal. 2 hónapig lélegeztető gépen volt, 3 napos korára a súlya megduplázódott mivel, a veséje nem indult be, így nagyon ödémás volt. Naponta hemodializist csináltak neki, egészen 6 hónapos koráig, feküdt az intenzíven, miután sikerült betenni neki a thenkoff katétert, amivel hashártyán keresztül dializálhatjuk. A dialízis megtanulása után 7 hónaposan hozhattam haza. Azóta én dializálom itthon, 4 óránként. Oxigénhiánya miatt pedig epilepsziás is lett. Jelenleg vesetranszplantációs listán vagyunk, várjuk az új vesét. Transzplantáció után, megfelelő körülmények kellenek, az immungyengítők miatt, így szükség lenne, a falak szigetelésére, festésre, szoba leválasztásra, hogy egy számára tökéletes szobát alakíthassunk ki Lacikának! Köszönjük annak, aki ebben tud nekünk segíteni.

A Szegal Insulation & Painting volt a segítségünkre, hogy elkészülhetett a szoba és csupán az anyagdíjat kell kifizetnünk nekik. Egy részét már ki tudtam fizetni, de még a teljes összeget sajnos nem sikerült.
Szeretnénk még Lacikának egy levegőszűrő berendezést a szobájába egy mosogatógépet a jobb fertőtlenítés és higiénia miatt. Nagy szükség lenne továbbá egy jogosítványra a férjemnek és egy kisebb autóra, amivel a transzplantáció után vihetjük kontrollra Lacikát. Hiszen az elején heti háromszor is menni kell és a rengeteg kiadás a Taxira mert oda-vissza 1 alkalom kb- 12 000 Forintba kerül mikor megyünk.

Szóljon hozzá