• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

A

kislányom, Leila 2011. 01. 18-án született, császármetszéssel, 41. hétre. Hazajövetelünk előtt vették észre, hogy valami nincs rendben nála: szívzörejt diagnosztizáltak és Miskolcra szállították még aznap. Másnap mehettem utána a kórházba, ahol azt mondták, hogy Leila nyakára volt tekeredve a köldökzsinór kétszer is, így kisebb-fokú agyvérzést szenvedett. Ez az agyvérzés érintette a mozgás és beszédfejlődését. 4 éves, de máig gagyog, csak szavakat mond értelmesen, az is ritkán érthető. Egyébként jól fejleszthető, énekelve tanul és fejleszti önmagát. Ezenkívül egy igazi kis szeretetgombóc, barátságos, puszilkodós mindenkivel.

Kislányom folyamatos fejlesztésre szorul. Az ózdi pedagógiai szakszolgálat által javasolt fejlesztő eszközöket, játékokat sajnos a havi befolyó keresetből nem tudom finanszírozni, mivel rajta kívül van egy 7 hónapos, egészséges kislányom is.

Minden segítséget nagyon szépen köszönünk.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.