• Hátralévő idő3 hónap
  • Összes ölelés115
  • Hiányzik még:437 000 Ft
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

    Egy megosztás is nagy segítség!

Frissítés:

Lillának decemberben volt egy speciális műtétje, mert a vápa nem fejlődött ki rendesen. Remélhetőleg nem kell többet műteni, ha a vápa elkezd nővekedni. Most viszont nagyon sok tornára van szüksége! Keressük Lilla számára a megfelelő orvost is, aki tudná az epilepsziáját gyógyszeresen kezelni, mert eddig még nem találtuk meg.

Lillát folyamatosan kell fejleszteni ahhoz, hogy egyszer lábra állhasson. Ebben kérjük a Tisztelt Támogatók segítségét! Köszönjük.

Az édesanya levele:

L

illa az egyetlen gyermekünk, aki súlyos oxigénhiánnyal született. Ez epilepsziához és microkefaliahoz vezetett. Ezáltal látássérült és figyelemzavaros. Ülni, állni, beszélni, enni, inni önállóan nem tud, pelenkázni kell. Ezért 24 órás felügyeletet igényel, nem lehet magára hagyni. Napi 30-40 epilepsziás rohama van. Szerető és gondoskodó családba született és megpróbálunk minden megtenni a fejlődéséért és, hogy egy jobb állapotot sikerüljön elérni a kezelésekkel. Családunkban mindenki erőn felül teljesít, hogy anyagilag finanszírozni tudjuk a kezeléseket, fejlesztéseket.

Lillának októberben lesz egy speciális csípő műtétje mert a vápa nem fejlődött ki rendesen, ezért nincs a jobb lába a helyén. Reméljük, ha felgyógyul a műtét után, könnyebben tud majd ülni, járni. Keressük Lilla számára a megfelelő orvost is, aki tudná az epilepsziáját gyógyszeresen kezelni, mert eddig még nem találtuk meg.

Lillát folyamatosan kell fejleszteni ahhoz, hogy egyszer lábra állhasson. Ebben kérjük a Tisztelt Támogatók segítségét! Köszönjük.