• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

M

arci koraszülött, agyvérzéses, súlyosan, halmozottan sérült 15 éves fiú. Feszes izmai miatt nem tud állni, járni, önállóan ülni. Epilepsziás és két shunt-je van. Sok beavatkozáson esett át, melyek nem voltak eredményesek.

Minden elérhető terápiás módszert kipróbáltunk már nála, azonban egyik sem érte el eddig célját, az izomfeszesség nem enyhült. Jelenleg egyetlen megoldás lenne arra, hogy állapotában jelentős változás következzék be, egy Barcelonában operáló neves specialista, Nazarov professzor, egyedi műtéti módszert alkalmaz az izomtónus feszességének oldására, és a közelmúltban történt kivizsgálás után elvállalta Marci műtétjét. Sajnos az OEP idén januártól nem támogatja ezt az eljárást, még szakorvosi javaslat ellenére sem. A Marci számára létfontosságú beavatkozás a Nazarov-féle műtét, kiutazás, ott tartózkodás (a műtét csak Barcelonában végezhető el), 1 500 000 Ft-ba fog kerülni. A sikeres műtét esetében a rehabilitáció még hosszabb időt vesz igénybe, ami szintén fizetős lesz.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.