• A gyűjtés lejárt.
  • Összes ölelés52
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

M

egszületett második gyermekem Budapesten 2017. 10. 11- én.

2017. 10.13.-án korrekciós műtéten esett át, mely jól sikerült.
A műtét után 4-5 óra múlva hívtak a kórházból, hogy gyermekemnek azonnali ér festést kell csinálni, mely szintén sikeres volt.
Ezt követően 2-3 hét elteltével észrevették, hogy gyermekem bal oldali rekesz izma nem kitágul hanem össze záródik levegővételnél, így sajnos egy 3.-dik műtéten is túl esett.

Majd 2017. 11. 27-én, mikor a kardiológusa úgy látta, hogy nem igényel gépes segítséget és már egy általános kórházi osztályon is viselhetik a gondját, áthelyezték a Bács-Kiskun megyei kórházba, mert akkor az volt a körzetileg illetékes kórház ahol gondoskodni tudták róla. Ekkor még Nagykőrös városában éltem.
Ott egy héten kétszer tudtam látogatni csak, mert a nagyobbik gyermekemet nem tudtam kire bízni, továbbá a picihez sem engedték őt be.

2018. január 4-én Tiszasasra költöztem akkori élettársammal és nagyobbik fiammal.
Mivel a költözködés miatt a látogatás nem volt megoldható, igyekeztem telefonon érdeklődni a kisfiam felől, ám egy pénteki napon közölték velem: kihelyezték nevelő szülőkhöz, de semmi pontosat nem mondtak. Azonnal felhívtam a családsegítőnket, hogy bővebb információt kérjek tőle, de sajnos semmit nem tudott mondani.
Annyit mondott hogy próbáljam meg a körzetileg illetékes gyámhivatalt hátha ők tudják.
Sajnos hiába telefonálgattam, sehol se tudtak semmit, így csak az egyik, pesti gyámhivatalnál dolgozó ismerősöm tudta csak kideríteni, hogy gyermekemet Ceglédre helyezték ki nevelőszülőkhöz.
Sajnos a közvetítőtől megtudtam, hogy március végéig nem láthatom a gyermekemet, mert erről orvosi igazolás is van. Bár nem értettem, de tudomásul vettem, így vártam, hogy elteljen a március.
Azonban csak április közepe táján fel hívott a közvetítő, egy keddi napon, hogy mehetek látogatni a picit, csak beszéljünk meg egy időpontot.

Azóta havi szinten egyszer vagy kétszer van alkalmam a kapcsolattartásra.

2018. május 24-én megszüntették az ideiglenes hatályú elhelyezést, és nevelésbe vették.

Szeretném hazahozni a kisfiamat, és nevelni őt szeretetben, de ehhez a lakhatási körülményeimet kell rendbe hoznom, ami önerőből nem megy.