• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

K

risztikémet egyedül nevelem, szüleimnél élünk (anyagilag ők nem tudnak támogatni, de annál több törődést és szeretetet kapunk).
3-4 hónapos kora óta járunk vele orvostól orvosig több, kevesebb sikerrel: konkrétan a mai napig nem tudják a pontos diagnózisát, ezzel szemben Ő nem beszél, nem szobatiszta, nem rág-nem eszik egyedül, és nem mozog önállóan! Ettől eltekintve egy gyönyörű, okos, mosolygós Hercegnő, aki be van zárva a saját kicsi testébe, amely nem reagál úgy, ahogyan azt Ő szeretné! Több különböző gyógytornát, kezelési módszert, gyógyszert kipróbáltunk hagyományos és alternatív módon, ahogy az ésszerűség és a pénztárcánk engedte, de mindig visszaesett. Mindig újra és újra kellett/kell kezdenünk a napi rutinunkat, hogy kicsi életét élhetőbbé, fájdalommentessé, boldogabbá tegyük! 16 hónapos kora óta kell nyugtatókat adnom neki, hogy a legalapvetőbb dolgokat megtehessük: etetés, itatás, torna, alvás!
Reméljük, hogy a Nazarov műtét segít neki abban, hogy fejlődése egy új szintre emelkedjen, önállóan tudjon megismerkedni a világ szépségeivel!

Hálásan Köszönjük a Segítséget!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.