• A gyűjtés lejárt.
  • Összes ölelés7
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Adrienn levele:

P

ati-Nagy Adrienn vagyok és 1992. május 30-án halmozott végtaghiánnyal születtem. 5 amputációs operáción estem át. Az 5. utáni gyógyulásom és rehabilitációm zajlott, amikor elengedtek a kórházból osztálykarácsonyra, ahol hátraestem a kerekesszékemmel és nyaktól lefelé megbénultam. Veszteség után veszteség ért, de természetesen igyekszem nem feladni! Syringomyeliát véleményeztek csak akkor még, és szteroidos infúziós kezelést kaptam. A katéter miatt súlyos fertőzéssel is kezelni kellett. Szóba jött gerincműtétemre végül nem kerülhetett sor a nagy kockázat miatt. Ez év nyarán voltam legutoljára kórházban 1,5 hónapra.
Családi helyzetem: Édesanyámmal és a nővéremmel lakom. Szüleink 2010-ben elváltak, édesapám anyagi támogatására nem számíthatunk, nővérem pedig még iskolai tanulmányait végzi.
Szóba jött esetleges légzéstámogatás, amihez a gépet meg kell vásárolnunk, de ez még vizsgálati eredménytől függ. Masszírozás, napi kimozgatás elengedhetetlen lenne a számomra. Ebben is segítségre várunk.
Állapotomon sokat segíthetne, ha rendelkeznénk olyan saját átalakított haszongépjárművel, amivel az elektromos kerekesszékkel lennék szállítható. Ezzel a járművel kezelésekre, fejlesztésekre járhatnék édesanyámmal, arról nem beszélve, hogy 6 év után ismét kinyílhatna előttem a világ.
Az autó megvásárlását anyagi lehetőségeink ezt nem engedik meg, a családi helyzetem miatt.
Amennyiben a gépkocsi szerzési támogatást megkapom, annyiból nem kapok olyan használt autót, ami nekem megfelelő, ezért van szükségem önerőre.

Kérem és köszönöm mindenkinek a segítségét!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.