• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesapa levele:

N

oel az első gyermekünk, mikor megszületett csodaszép, egészséges baba volt és mi nagyon boldogok voltunk. Igaz, be volt sárgulva, de az orvosok ezt betudták újszülött kori sárgaságnak.
Miután, ez nem múlt el, kérésünkre elkezdődött a kivizsgálása. Kiderült, hogy agyhártyagyulladása volt, bakteriális eredettel. A Semmelweis Egyetem I. számú Csecsemőklinikán elsőként ezt, az életét veszélyeztető betegséget kellett meggyógyítani, a sárgasággal, illetve a rossz májfunkciós értékekkel csak ezután lehetett foglalkozni. Két hét alatt Noel legyőzte az agyhártyagyulladást. Ezután minden szükséges, speciális vizsgálatot elvégeztek, kiderült, hogy a betegségének kiváltó oka, hogy a mája folyamatosan zsugorodik. A diagnózis: Hepatikus cirrhosis, ami egy végstádiumú májbetegség, kizárólag májátültetéssel gyógyítható. A műtétet Németországban végzik, előre láthatóan 2-3 hónapot kell kint tartózkodni. Egyikünk – édesanya vagy édesapa – máj lebeny darabját kapja meg. Németországban fog eldőlni, hogy melyikünk lesz a donor. Az OEP fizeti a műtétet, a kiutazás költségeit, nekünk a kinn tartózkodásunk költségeit kell előteremteni, ami az étkezésünkön kívül, napi 20 Euró szállásköltséget jelent, ami várhatóan 1200-1800 Euró. Ezt segítség nélkül nem tudjuk megoldani.
Kérjük, aki tudja, támogassa Noel gyógykezelésnek járulékos költségeit!
Történetünket itt lehet megtekinteni:

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.