• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Az édesanya levele:

T

örténetünk ott kezdődött, hogy 2010 09. 25-én 24. hétre megszülettek a lányaim: Aliz 650-, Réka 690 grammal. Alizka 2 napot élt. Réka a 3. napra agyvérzést kapott. Nos, innen kezdődött a harcunk, küzdelmünk. 5 hónapos volt, amikor megkapta a végleges shuntöt, ami mesterséges úton vezeti el az agyból az agyvizet, azután szem-, lágyéksérv műtéte is volt. A korai fejlesztéseknek és Rékácska nyughatatlan természetének köszönhetően 3 évesen már önállóan járt. Megnyugodni sajnos továbbra sem tudtunk, mert időközben apró, majd egyre nagyobb epilepsziás rohamai lettek. Az epilepszia sokat rontott az állapotán és a gyógyszerek is. Hol jobb, hol rosszabb az állapota, néha lábra sem tud állni napokig. Mostanra kiderült, hogy figyelemzavaros, a járása sokat romlott, fájlalja a derekát, a lábát, hosszabb távot nem tud megtenni, mert hamar elfárad. Pedig imád rollerezni, motorozni, sétálni.

Ahhoz, hogy fizikai állapota ne romoljon tovább, ne kelljen a fájdalommal küzdenie, szüksége lenne erre a dinamikus ortézisre. Azonban a család anyagi helyzete teszi lehetővé ennek megvásárlását, de nem akarjuk, nem tudjuk feladni a reményt!

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.