2.88% összegyűlt
23 000 Ft összegyűlt a 800 000 Ft célból
1 adományozó

Az édesanya levele:

1

997. április 4-én született kisfiam, ikerterhességből, 33 hétre, az ikertesó teljesen egészséges. Ricsinél viszont agy sérülést állapítottak meg. 2,5×5 cm területen nincs agyállománya. Három végtag érintett; mozgássérült, szellemi fogyatékos, pelenkázásra szorul, epilepsziás,illetve kamasz korára kialakult nála napi 2-3 alkalommal dühroham. Többször műtötték mindkét lábát: adduktor illetve achillotómia kellett kiskorában, Tavaly októberben pedig a két nagylábujját kellett helyretenni, mivel mindkettő a talpa alá fordult. A fejlesztésnek hála, azóta segítséggel, kerekes székből, bordásfal mellett pár másodpercig egyedül tud állni.

Mivel két 16 éves fiamat ápolási díjból illetve a családi pótlékból egyedül nevelem, segítségem nincs, ezért nagyon nehezen tudom fizetni a számláimat, eltartani a gyerekeimet, pluszban fejlesztésre fordítani a jövedelmem, ezért elmaradtam mind a vízdíjjal,mind az árammal.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.

Amivel még segíthet:
tartós élelmiszer, automata mosógép, nagy hűtőszekrény