• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Frissítés:

Időközben a család megtudta, hogy az őssejt terápia nagyban javítaná Dia állapotát, így inkább úgy döntöttek, arra gyűjtenek, remélve, hogy véglegesen megállítja a kislánynál az epilepsziás rohamokat.

D

iána 35. hétre született, kicsit több, mint 2 kilóval. Három hétig úgy tűnt, minden rendben van a babával, de egyik nap hirtelen megmeredt a kis teste, majd rángatózott. Azonnal bevitték az újszegedi gyermekkórházba. Ott nagyon sok vizsgálatot végeztek, de mind negatív lett.

A rohamok nem maradtak abba, sőt agysorvadást okoztak. Dia nem tud darabosat enni (csak pépeset, cumisüvegből), ülni, beszélni, tudatosan nyúlni tárgyakért.

Dia állandó fejlesztésre szorul, de leheletnyi fejlődéseket tapasztalt már a család nála, ezért hisznek a barcelonai Nazarov műtét sikerében. Ára sajnos meghaladja a 2 000 000 Ft-ot, amit az OEP csak utólagosan támogat, de a műtét mihamarabb kellene. A család azonban 5 gyermeket nevel.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.