• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

S

okak számára talán nem ismeretlen kisfiunk, Marcika története, mely egy hosszú útnak, már idáig is nagyon nehéz, fájdalmas, küzdelmekkel teli szakasza.

Egy picit megvilágítva a történetet, röviden összefoglalva, Marcika súlyos epilepsziás melynek eredete, típusa mind a mai napig ismeretlen, s mely fél éven át kezelhetetlen volt, 24 óra alatt közel 100 epilepsziás görccsel. Sok-sok buktatón túl a mára már az epilepsziája 99%-ig kezeltnek tekinthető, de nagyon sok lemaradást, problémát eredményezett. Közel három évesen Marci még nem csinál önálló dolgokat, nem beszél és sajnos a normál, szájon át való táplálkozást is újra meg kell tanulnia, melyet a fokozott izomtónusa is nehezít…

Az elmúlt időszakban mi szinte mindenünket feláldoztuk, olyannyira hogy majdnem az utcára kerültünk, de egy felajánlásnak köszönhetően, újult erővel küzdünk tovább, de sajnos ez mint ahogyan idáig is, nagyon megterhelő anyagilag. Marci fejlesztéseinek elég komoly anyagi vonzatai vannak. Jelenleg szondatápláláson van, melyhez a TB egy évre, 4 db szondát biztosít térítésmentesen, de ez sajnos közel sem elég, így újabb kiadások nehezítik a gyógyulás irányába tett lépéseinket. Ehhez szeretnénk ismét segítséget kérni, hogy megmaradjon a mi kis hősünknek az esélye a zavartalan gyógyulásra.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.