• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

Előző gyűjtésünkben írtuk:

A

most 20 hónapos Gyöngyvér – aki hármas ikerpár egyikeként született -, tavaly átesett egy agyműtéten – kivettek a fejéből egy 4 cm-es daganatot, kemoterápiát kapott, aztán augusztusban csontvelő transzplantációja volt.

Októberig kórházban volt, aztán haza jöhettünk és élhette törékeny életét a steril szobájában. Legutóbbi kontrollja alkalmával az immunrendszere már annyira erősödött, hogy az orvosa szerint nyugodtan kiköltözhet a testvéreihez, közös szobába, de a higiéniára továbbra is nagy hangsúlyt kell fektetniük a családnak. A szoba , ahol ikertestvérei élnek jelenleg nem felel meg annak, hogy nyugodt szívvel kiköltöztethessék Gyöngyvért is. Tavaly a fűtési szezon elején tönkre ment a kéményük. Kátrány, korom dőlt a falakból. Az egész házat újra kellene festeni. A kicsik szobájában nincs padló amit jól tisztán lehet tartani (a transzplantáció miatt fontos, hogy könnyen fertőtleníthető legyen) betonozni, burkolni, penészmentesíteni, kátránytalanítani , glettelni, festeni kellene a szobát is, az ajtókkal együtt.

Sajnos az elmúlt 2 év történései teljesen kimerítették a családunk kasszáját.

A renováláshoz szükséges pénz összegyűlt, így elkezdődhetett a renoválás.

Elkészült Gyöngyvér és testvéreinek közös szobája, de sajnos lehetne elölről kezdeni a festést… Stb – a penész kérdése ugyanis sajnos nem oldódott meg – most úgy néz ki a szoba, mintha nem is csináltak volna vele semmit – nagyon magas a páratartalom és hiába rakott a család a lakás összes helységébe ceresit- pára stoppot a penész kivétel nélkül mindenhol újra kicsapódott és szinte folyik a falakon. Hiába kenik le hypóval, penészgátlóval néhány nap alatt újra kivirágzik. Egy teljes szigetelés lenne a megoldás, megfelelő szellőztető rendszerrel, de sajnos az milliókba kerülne. Így az elektromos párátlanítót gondolná a család eredményesnek. pl: http://www.parafalo.hu/dh-16m/

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.