• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

K

arcsika kétoldali mellkasfali daganattal született. Kemoterápián és mellkasfali operációkon esett át. Sajnos mindkét oldalon borda eltávolítást kellett végezni. A jobboldalon 3-at ill. baloldalon 4-et. Súlyosbítja a helyzetet a gerinc meggyengülése, csavarodása illetve torzulása is. Mellkasfal mindkét oldalon eldeformálódott. A gyerek mellkaslégzése megszűnt, csak hasi légzése lett. Orvosok elmondása alapján jelenleg ilyen jellegű betegről nem tudnak. De a kisfiúra további műtétek várnak, de még nem tudják mikor, és milyen orvosi beavatkozással. Állapota, immunrendszere nagyon gyenge, terhelhetősége minimális. A operációiból eredően, az egyik oldali tüdő majdnem össze van esve, olyan mintha ha fél tüdővel lélegezne. Ezt nehezíti az asztmás, és allergia betegség is.

További kezelésekre kell járni folyamatosan, de ezt a család nem bírja anyagilag finanszírozni. Már a mindennapi megélhetésüket sem tudják már előteremteni.

Hamarosan itt a tél, de a család egy kandallóval fűt, amit a kisfiú tüdeje nem bír elviselni; ha belélegzi a füstöt, befullad tőle! Karcsika miatt mihamarabb a lakás fűtésének korszerűsítésére lenne szükség.

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.