• A gyűjtés lejárt.
  • Még nem kapott ölelést.
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

S

zintike egészséges gyermekként jött világra, de kétszer bölcsőhalált halt. Bár sikeresen újraélesztették, idegrendszere annyira sérült, hogy nem jár, nem beszél, nehezen mozog. Édesanyja minden szükséges fejlesztést igyekszik neki megadni, amit csak lehet, de a Dévény torna is sokba kerül, amit nehezen tud finanszírozni számára.

Ezért az édesanya műanyag kupakgyűjtéssel próbálja megteremteni a szükséges költségeket, ami sajnos csak csepp a tengerben, de mégis, minden Forint számít.

Most viszont a kislánynak lehetősége van kijutni Bécsbe egy őssejt terápiára. Maga a terápia május végén történne, ha meglesz addig a pénz. Sajnos azonban jön a nyár, ami miatt csak leghamarabb ősszel lehet elvégezni, ha május végéig nem gyűlik össze a 3,8 millió Ft.

A kislány nagyon jól fejleszthető, immár rövidebb szavakat is kimond: anya, kell, stb. Az őssejt terápia sokat „dobhatna” az állapotán és növelné a fejleszthetőségét is.

Az édesanya végső elkeseredésében már a lakásukat is árulja, hogy valamiből előteremtse a kezeléshez szükséges pénzt…

Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány gyűjtése, a gyűjtések szövege és valamennyi adata az Alapítvány tulajdona, az más részére ki nem adható, nem felhasználható.