1.07% összegyűlt
53500 Ft összegyűlt a 5000000 Ft célból
1 adományozó

Részletek az édesanya leveléből:

Zalánka 2013. 05. 09.-én született Győrben, tehát jelen pillanatban még nincs 3 hónapos. És nagyon beteg, 2 oldali (bilaterális) multiplex Retinoblastomája van. Ez azt jelenti, hogy mindkét gyönyörű sötétkék csillagként ragyogó kis szemében több daganat van. Jelen pillanatban (tegnapi, 2013.08.02) a bal szemében 2 RB góc a látóideg közelében, a jobb szemében pedig 3, a legnagyobb éppen az éles látás helyén, így gyakorlatilag az a szeme már sosem fog megfelelően működni. Arra a kis szemecskére az éleslátása már elveszett. De gyógyítható!

Jelen pillanatban az Esseni szemklinikával és egy svájci szemész-onkológus professzorral próbáljuk felvenni a kapcsolatot, hogy kezdje meg törpike kezelését. Addig is alávetjük magunkat a kemoterápia minden szenvedésének, hogy időt nyerjünk és legalább a daganatok növekedésének útját álljuk.

Albérletben élünk 4 gyermekkel, anyagi helyzetünk rossz, minden segítséget köszönettel fogadunk, hogy mielőbb kijuthassunk a külföldi gyógykezelésre és addig is tudjuk finanszírozni a kezelésekből adódó anyagi terheket.

Esseni Szemklinika fogadja Zalánkát, Francis Munier professzor várja a kisfiút. A kezelés ára 10.000 CHF azaz megközelítőleg 2,4 millió Ft.

Adverts (x)