Blog

Hála

A családunk nem feltétlenül a vér szerinti kötelékről szól. Levivel szerencsésnek mondhatjuk magunkat ebben a tekintetben, hiszen rengetegen állnak mellettünk és szeretnek minket. Segítségük és odaadásuk nem mindennapi és egy rosszabb napon teljes feltöltődést tudnak számunkra biztosítani, akár egy hozzászólásban is Levente oldalán, vagy legyen az egy biztató, motiváló üzenet formájában. Szüleim, nagymamám és testvéreim abszolút száz százalékban biztonság érzetet adnak nekünk a nehéz helyzetekben is, amit ezúton is köszönünk nekik.

Barátok… Elég érdekes fogalom ez számomra, hiszen rengeteg úgynevezett barát fordult el tőlünk és szinte felénk sem néznek. Őket teljes mértékben kizártam a kis életünkből, mert nem nevezném őket barátoknak. Plusz az állandóan panaszkodóknak sem tudok helyet biztosítani az életünkben, mert van elég bajunk és tényleg nekem is lenne okom panaszra, mégsem teszem. Azt hallgatni, hogy jajj már megint ez meg az… Főleg, hogy ezek nem is problémák, nem igazi gondok, jelentéktelen dolgok. Ezt nem tudom tolerálni sajnos. Ha egészség van, minden van. Örülni kellene annak, ami van és úgy élni. A pozitív hozzáállásomat ez eléggé lerombolná és ezt nem hagyom. Az igazi barátok pedig most is velünk vannak, ha nem is mindig találkozunk és beszélünk, de ott vannak a háttérben és támogatnak minket, gondolnak ránk. Kevés van belőlük, de ők minőségi és csupaszív barátok. Hálásak vagyunk nekik, hogy velünk tartanak ezen a rögös úton ami nekünk adatott.

Vannak angyalkáink is akik név nélkül segítik kisfiamat és engem is mindenféle érdek nélkül. Levi oldalának követőit pedig kiemelkedően nagyra becsüljük hiszen nélkülük nem itt tartanánk, lelkileg és hozzáállásban sem. A támogató csoportok és alapítványok úgyszintén egytől-egyig a szívünkben élnek, mert ők indítottak el minket azon az úton ahol segítséget kapunk különböző terápiák által egy teljesebb, élhetőbb élet felé. Nem véletlenül sodródtunk ebbe az irányba. Minden egyes embernek aki bármilyen formában velünk volt és van hálával tartozom hiszen Levi sorsát szívükön viselik. Ez a kis ember, aki a végsőkig harcol azért, hogy járni, beszélni vagy egyáltalán ,,élni” tudjon ennyi ember segítsége által célt fog érni.

Vannak bökkenők és nehéz napok, de a remény, akarat, a hit, a szeretet mindennél erősebben munkálkodnak bennünk. Ebben nagyon nagy szerepet játszik a hozzánk való viszonyulásotok.
Levi érzi és tudja, hogy sokan szeretik és meg fogja hálálni a sok segítséget, törődést. Járni fog és aztán jöhet egy újabb cél, mert hát kitűzött cél nélkül mit sem ér az egész.
Minden nap hálát adok azért amink van és akik vannak nekünk.

Leave a Reply