Horváth Botond
  • Hátralévő idő5 hónap
  • Összes ölelés11
  • Hiányzik még:1 684 000 Ft
  • A támogatás összege közvetlenül a támogatott számlájára kerül.

    Egy megosztás is nagy segítség!

A nagymama levele:

H

árom kisunokám nevelését 2011. óta én látom el gyámként, miután édesanyjuk elhagyta a családot. Én és a férjem rokkantnyugdíjasok vagyunk, a gyerekek édesanyja mióta elhagyta gyermekeit, nem fizet semmit. Legkisebb unokám, Botond többszörös fejlődési rendellenességgel született, súlyos kisagyhiánnyal, szájpadhasadékkal, csipő ficammal. 2013-ban sikerült őssejtbeültetésre eljutnunk Bécsbe. Ennek költsége közel négy millió forint volt. Hat alkalommal sikerült eljutnunk Sopronba Neuró Rehabilitációra. Szépen javult Botond állapota a Soproni kezeléseknek köszönhetően, ám ez csak akkor maradhat így, ha továbbra is folytathatjuk a kezeléseket, mert a hatását csak így fejtené ki. A kezeléseknek köszönhetően Botond szépen emeli fejét és figyel, mely hosszabb távon javít az állapotán.

Botond fizikai állapota indokolttá teszi a rendszeres és folyamatos kezeléseket, mely hosszabb távon javít az izomtónuson, illetve a mozgás beindításán, melyhez szakember segítsége elengedhetetlen, amit egyedül képtelenek vagyunk megoldani. A doktornő szerint 2- 3 havonta meg kellene ismételni a kezeléseket. Nagyon szeretném a gyermeket ezekre a kezelésekre több alkalommal elvinni. Ennek költsége egy-egy hetes turnus esetén, közel 200 000 Ft.

Nincsenek nagy igényeink, csak annyit szeretnénk elérni, hogy Botond fejlődjön, hogy egyedül meg tudjon ülni és, hogy állapota ne romoljon tovább. Számtalan műtéten vagyunk már túl, de nem adhatjuk fel soha! Sajnos, hónapról-hónapra élünk, nincs miből Boti fejlesztését megfizetni.

Kérem Önöket, hogy támogassanak segítsenek nekünk, hogy Botondnak fejlesztését tudjuk biztosítani!